ZÖLD-PRÓBA versenyszabályzat

ZÖLD-PRÓBA játékunkon pecséteket lehet gyűjteni kiállítóink által működtetett játék helyszíneken. A feladatokat kiállítóink állítják össze és ellenőrzik! A feladatok a fenntarthatósággal, környezetvédelemmel kapcsolatos tudást és képességeket teszik próbára és különböző nehézségűek. 1, 2 vagy egyszerre akár 3 pecsétet is lehet szerezni egy feladat megoldásával a nehézségtől függően. A sorsoláson való részvételhez 7 pecsétet kell összegyűjteni a játékosoknak ZÖLD-PRÓBA útlevelükbe.

A feladatok sikeres teljesítését és a 7 pecsét összegyűjtését követően a ZÖLD-PRÓBA útleveleket az INFORMÁCIÓS PULTNÁL kell leadni, amelyek ezt követően sorsoláson vesznek részt! ZÖLD-PRÓBA útleveleket szintén az INFORMÁCIÓS PULTNÁL kérhet.

A délelőtt 13.55-ig leadott útlevelek közül 14.00-kor, míg a 17.55-ig leadott útlevelek közül 18.00-kor sorsoljuk ki a nyerteseket. A szerencsések – kiállítóink jóvoltából – értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak!

A sorsoláson csak a jelenlévő versenyzőknek adunk át díjat, és csak a teljesen kitöltött útlevelek vesznek részt! Amennyiben a nyertes nincs jelen, a későbbiekben nem jogosult az ajándék átvételére! A sorsolási bizottság ilyen esetben rövid várakozás után új nyertest húz! A sorsoláson a ZÖLD-PRÓBA útlevélen feltüntetett és leadott név és lakcím helyességét ellenőrizzük a nyertes személyi okmányai alapján!

A játékban bárki részt vehet, aki a összegyűjti a szükséges mennyiségű ZÖLD-PRÓBA pecsétet és a megadott határidőig leadja a ZÖLD-PRÓBA útlevelét!

Hírlevél feliratkozás

Támogatóink, együttműködő partnereink

© Heiling Média Kft.