Humusz Szövetség

Teljes élet – nulla hulladék

A Humusz célja, hogy Magyarországon a fenntartható, természeti erőforrásokkal takarékosan bánó életmód napi gyakorlattá váljon.

Azért dolgozunk, hogy rendelkezésre álljon az ehhez szükséges ismeret és akarat az egyénekben és közösségekben, a szakmai döntéshozók, szakemberek és az oktatási szektor szereplői körében, illetve kialakuljon a szükséges társadalmi, gazdasági és környezeti feltételrendszer. A nulla hulladék felé vezető úton eszközeink a tájékoztatás, az oktatás és tanácsadás, a jógyakorlatok felkutatása, kidolgozása és megvalósítása, valamint a közösségi együttműködések ösztönzése.

Kiállítóként: Szemléletformáló játékokkal várjuk a hulladékcsökkentés iránt érdeklődőket. A Környezetbarát háztartás molinókkal a tudatos és zöld háztartás kialakítására van lehetőség, az Ökomata c. játákunkkal pedig olyanra is választ kaphatunk, amire eddig esetleg nem is gondoltunk volna. Standunkon környezeti tanácsadást is vállalunk, illetve kiadványok is színesítik a programot.

Humusz Szövetség – Teljes élet – nulla hulladék
1111 Budapest, Saru utca 11., E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., www.humusz.hu

Hírlevél feliratkozás

Támogatóink, együttműködő partnereink

© Heiling Média Kft.