Cirrhopp

Ékszerek és kiegészítők újrahasznosítható alapanyagokból

Balogh Kinga, a brand tervezője 2011 óta tervez és készít újrahasznosítható anyagokból azaz csomagolási hulladékból és megunt ruházatból ékszereket, kiegészítőket. Jelenleg a Precious Plastic mozgalomhoz kapcsolódva már HDPE és PP alapanyaggal is foglalkozik a PET újrahasznosítása és a szabászati hulladék, valamint megunt ruházat újragondolása mellett. Kinga fontosnak tartja, hogy átadja másoknak is a technikák egy részének fogásait, hiszen az újrahasznosítás, az értékek megőrzése mindenkit megillet, aki érzékeny erre, így országszerte újrahasznosító-workshopokat tart. Workshopjain sok óvodapedagógus, tanító vett már részt, mely különösen fontos a következő generáció környezeti és kreatív nevelése szempontjából. Gyermek-workshopok, táborok keretében pedig közvetlenül lehetséges a fiatalok ilyenformán való fenntartható fejlődésre nevelése, érzékenyítése.

Cirrhopp – Ékszerek és kiegészítők újrahasznosítható alapanyagokból – úgy mint textil és pillepalack – a körkörös gazdaság jegyében

Tel.: (30) 732-51-42. E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás

Támogatóink, együttműködő partnereink

© Heiling Média Kft.